Nævn dine mål for de næste 30 dage

Når jeg tænker over det, ville det nok have været smartere at dette indlæg blev postet den sidste dag i denne challenge, men nu får I det altså to dage før. Jeg har ikke de vildeste planer for de næste 30 dage, men de få jeg har vil jeg naturligvis gerne nævne for jer.

Starte på Innovative Music Management
Jeg starter d. 30 august på det lækreste kursus, nemlig Innovative Music Management, som er et kursus der forberede en på, at skulle søge ind på Music Management uddannelsen. Det er et kursus jeg glæder mig enormt til at starte på, og jeg glæder mig så meget til at lære en masse om musikbranchen, samt møde andre mennesker som er lige så passionerede omkring musik som jeg selv er. Kurset forgår i Roskilde hver anden lørdag indtil november, så jeg har naturligvis stadig tid til universitetet. Åh hvor bliver det fedt!

Starte på 3. semester på uni – og tage det seriøst
Jeg skal selvfølgelig også starte på 3. semester på universitetet. Det gør jeg d. 1 september, og jeg glæder mig nu lidt til at komme igang igen, selvom det har været skønt med 3 måneders ferie. Vi har fået nyt universitet her i Kolding, så det bliver lækkert at studere i mere nye og lækre omgivelser. Jeg har naturligvis også planer om, at tage studiet lidt mere seriøst end jeg gjorde på sidste semester, da jeg gerne indrømmer at jeg måske slappede lidt for meget af. Jeg skal tage det seriøst og arbejde hårdt!

Fortsætte med at blogge
Efter at have lavet denne challenge har jeg fundet inspirationen til, at blogge igen. Samtidig har jeg også fået en del flere besøgende, så tak for det! Så ja, jeg vil naturligvis fortsætte med at blogge. Måske ikke hver dag, men i hvert fald et par gange om ugen!

Blive ved med at holde min cola-rehab
Jeg har faktisk præcis i dag ikke drukket cola i 4 måneder! Synes det er så vildt, at jeg har kunne holde mig fra det så længe efter, at have været afhængig af det i 7 år. Jeg er ret stolt af mig selv, og vil naturligvis forsøge at blive ved med, at holde mig fra colaen!

Fortsætte med at være glad
Og ja.. Så vil jeg selvfølgelig fortsætte med at være så glad og tilfreds med livet som jeg er i øjeblikket. Det er skønt.

https://massage-dk.blogspot.com

https://maninthemirror-dk.blogspot.com

https://music-business-dk.blogspot.com

https://moebler-og-indretning-af-hjemmet.blogspot.com

https://ny-hjemmeside-dk.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.