Nævn 10 mennesker, levende eller døde, som du ville invitere på middag – Inkluder menuen

Jeg elsker mad og jeg beundrer mange kendte mennesker som er talentfulde og dygtige til det de laver. Kunne det ikke være fedt at kombinere de to ting, altså mad og kendte mennesker? Jo tak! Derfor har jeg lavet en lille opstilling med 10 kendte mennesker, som jeg gerne ville invitere på middag hvis jeg fik muligheden for det, samt fortæller om menuen jeg ville servere for dem.

https://online-marketing-dk.blogspot.com

https://psykologiogterapi.blogspot.com

https://rap-musik-dk.blogspot.com

https://restauranterdk.blogspot.com

https://salgogmarketing-dk.blogspot.com

https://seo-firma-dk.blogspot.com

De kendte mennesker jeg ville invitere på middag er ovenstående (ja, jeg har sgu været kreativ med dette billede, haha). Det er alle mennesker jeg drømmer om at møde og som jeg beundrer for deres arbejde og talent. Hvis vi starter fra toppen af billedet og rækkefølgen rundt: Demo Castellon og Nelly Furtado, Brad Pitt og Angelina Jolie, Cameron Diaz, Kurt Cobain, Lana Del Rey, Jack Black, Justin Timberlake og Madonna – og så naturlivis mig selv også, for jeg ville sgu ikke gå glip af, at sidde til bords med alle disse seje mennesker.

Menuen jeg ville servere ville jeg selvfølgelig få en eller anden dygtig kok til at lave, eftersom jeg ikke selv er særlig god til, at lave mad eller ville turde at servere min egen mad for dem. Jeg ville højst sandsynligt servere noget italiensk mad, da jeg selv elsker det italianske køkken. Forretten kunne meget nemt være noget bruchetta med tomater, ost, hvidløg, basilikum og andet. Hovedretten ville nok være noget pasta/spaghetti af en art, måske Spaghetti Cabonara eller sådan noget – i hvert fald et eller andet lækkert spaghetti eller pasta, med lækkert kød og råvarer.Til dessert ville jeg nok servere tiramisu eller dobbelt espresso chokoladekage, evt. med friske og lækre frugter til.
Menuen er nok ikke særlig fancy, men det synes jeg heller ikke at det behøver at være. Hellere servere noget som de fleste kan lide og som smager godt, end et eller andet fornemt som man ikke engang ved hvad er – også selvom det er nogle af de mennesker, jeg finder mest inspirerende!  Så ja, det er de folk jeg ville invitere og den mad jeg ville servere for dem, hvis jeg en dag skulle invitere 10 valgfrie personer til middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.