Loppemarked

Jeg rydder sjældent op i mit klædeskab

Jeg rydder sjældent op i mit klædeskab, og når jeg endelig gør, tager det faktisk en evighed. Man kan finde mange ting derinde, man ikke lige vidste man havde, og jeg er altid i tvivl om hvorvidt, jeg skal kassere tøj eller ej. Noget tøj er svært at kassere, fordi man var glad for det engang. Så tænker man, at man sagtens kan blive det igen. Andet tøj er svært at kassere, fordi det er et fejlkøb, og derfor føles det helt åndssvagt at skille sig af med det. Det er svært, når det aldrig er blevet brugt. Jeg donerer altid mit kasserede tøj til Folkekirkens Nødhjælp, da man ligeså godt kan støtte en god sag samtidig med at få ryddet op i sit skab.

En dag på loppemarked

For et stykke tid siden samlede mig og min veninde en masse tøj, vi gerne ville af med og tog det med på et loppemarked. Det var ikke så meget for pengenes skyld, da vi ikke rigtig regnede med at få solgt særlig meget. Vi har bare altid selv kunne lide at gå på loppemarked og finde fine ting, og derfor kunne vi godt tænke os selv at stå bag en af boderne. Det var en rigtig sjov dag, og man får sig nogle hyggelige snakke med køberne.

Folk kommer og ”prutter med prisen”

Folk kommer og ”prutter med prisen”, og man skal være beredt på, at de fleste er ude på at sætte prisen et godt stykke ned. Det er de færreste, der køber varen for den pris, man inden loppemarkedet har givet den. Jeg kan huske, at da jeg var barn og var på loppemarked med min far, var han rigtig god til at nedsætte prisen. Han vidste lige hvad han skulle sige, for at få sælgeren med på at sænke prisen bare lidt mere.

Jeg fik mange fine stykker legetøj i løbet af en sådan loppemarkedsdag dengang. Den dag i dag kigger jeg mere efter fine støvler, jakker eller halstørklæder. Jeg gjorde faktisk et rigtig godt køb – min bror har ønsket sig tøj fra Franklin & Marshall på Lebasto.dk, men jeg købte en af deres trøjer helt som ny af en fyr i en bod. Trøjen var åbenbart lidt for lille til ham.

Da loppemarkedet var ved at være forbi, og mig og min veninde skulle til at pakke sammen, kom der en mand forbi. Han ville gerne købe alt det resterende for 20 kr. Det gav vi ham lov til, og han gik væk med en stor sæk fyldt med vores ting.

http://jakobs-boligcenter.dk/

Forside

https://www.dahl-juul.dk

Møbelgården

https://www.t-design.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.