Leasing af BMW og Alfa Romeo i UK

Nogle eksperter siger, billeasing er en fantastisk måde at køre en bil med overkommelige betalinger og uden alt for mange bindinger. Andre hævder, at det er spild af penge, selv en borderline fidus. Uanset hvad, tage ud en lejekontrakt for din næste bil kræver, at du overveje en forvirrende vifte af variabler.
Walking i en forhandleraftale kan være overvældende. Her er nogle tips til at styre dig i den rigtige retning.

Det behøver ikke at være sådan. Væsentlige, leasing af en bil er ikke ulig at købe en bil med et lån, for et lejemål, er forhandleren eller bilfabrikanten den ene tager ud lånet på din bil. Leasingydelserne bruges til at betale lånet. Selvfølgelig er der andre forskelle også, og for dem, der stadig diskuterer leasing kontra køb, tilbyder SmartMoney lommeregnere til at gøre beslutningen nemmere. Læs mere om f.eks. Leasing af Alfa Romeo her.

En ting står klart: leasing er mere tilgængelig, når bilen forretning er sund. Efter dybet af den finansielle krise og bilfabrikanternes konkurser og omstrukturering, har virksomheden stærke comeback bragt bilen lease debatten tilbage med det. Som du administrerer din egen købe eller lease beslutning, her er et par tips til at huske på.

Sortere ud dine prioriteter. Eksperter er enige om, at leasing ikke er for alle. Hvis ejerskab er vigtigt for dig, så køber er uden tvivl en god mulighed: Nogen, der tilbringer hele sit voksne liv leasing vil bruge langt mere, end hvis han købte en bil, betalte det ud og fortsatte køre i den.

Du er så forudsigeligt. Ifølge LeaseGuide.com, kun hvis du kører en forudsigelig antal miles, tage sig af dine biler og er villige til at holde fast i din kontrakt lease, på denne måde kan du undgå heftig gebyrer for ekstra miles, tidlig afslutning og overdreven slid-og -rive.
Gør det math. Vores lommeregner gør beslutningen let, og selv faktorer i data såsom afkast af din investering portefølje.

Vælge den rigtige bil. Leasingydelserne generelt bestemmes ved først at beregne forskellen mellem en bils salgspris og dens fremtidige videresalg, eller oprindelig værdi. Jo højere den fremtidige gensalgsværdi, jo lavere månedlige ydelse.

Være en brand snob. Det gør det vigtigt, ifølge eksperter, at kun lease biler, der opretholder høje videresalg værdier, såsom japanske og luksus europæiske mærker. Amerikanske mærker tendens til at have de laveste videresalg værdier, selv om der er undtagelser på bestemte modeller. F.eks. er Leasing af BMW særdels populært lige nu.
Ved tallene. Kelley Blue Book er en god ressource for at se op brugt-bil værdier. Andre nøgletal at huske på: størrelsen af ​​den oprindelige ned betaling, kilometerpenge og længden af ​​lejekontrakten.

Vær forberedt. Start online ved at lede efter månedlige leasing tilbud og producent-sponsorerede tilbud, som eksperterne siger er ofte virkelig gode tilbud og tendens til at være formidles bredt. I tilfælde af sites som LeaseTrader og Swapalease, som giver dig mulighed for at købe korte lejekontrakter fra andre søger at komme ud af deres, betyder at gøre dit hjemmearbejde kø finansiering fra en bank og udfylde den store mængde papirarbejde involveret i sådanne transaktioner .

Hvad man ikke skal gøre. Det er nemt at lave en af ​​disse almindelige fejl:

Må ikke lease for en periode længere end garantien. Hvis den nye bil garanti udløber i løbet af din leasingperioden, kan du blive hængende med omkostningerne ved eventuelle reparationer efter udløbsdatoen. Og du behøver ikke engang ejer bilen.
Må ikke afsløre din betaling tærskel. Der angiver, hvor meget du er villig eller i stand til at bruge på dit lejemål kan give bagslag. Forhandlerne kan give dig den bil, du ønsker for din ønskede månedlige betaling, men foretager den endelige betaling flere tusinde dollars for at kompensere for det et trick, der kan forårsage noget af et chok for folk, der ikke betaler opmærksomhed i første omgang.
Glem ikke at læse det med småt. De fleste større leasing udbydere leverer “hul” dækning, som betaler sig resten af ​​hvad du skylder (minus dit forsikringsselskab bidrag) i tilfælde, hvor din leasede bil er stjålet eller ødelagt. Det er værd dobbeltkontrol, at det er der, ellers kan du potentielt være ansvarlig for hundredvis eller tusindvis af dollars i leasing opsigelse omkostninger.

Bryllupsfotograf Nyborg

Bryllupsfotograf Odense

Bryllupsfotograf Randers

Bryllupsfotograf Roskilde

Bryllupsfotograf Silkeborg

Bryllupsfotograf Sjælland

Bryllupsfotograf Skagen

Bryllupsfotograf Skanderborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.