Jeg er sikker på, at I kender følelsen af..

.. tid, der som sandkorn bare smuldrer mellem fingrene. Det er mig en gåde, en uløselig rebus, hvordan det om ultra kort tid kan være juni. Hvor blev de første 5 måneder dog af! – og alligevel føles det som om jeg allerede har oplevet så meget på de sidet 5 måneder, at januar/februar og Mellemamerika føles som way back in Texas.

Jeg skylder opdateringer på garderobe, på nyt tørste-slukkende-læskedrikkende-job, på sommer og sol, på en tur down memory lane på Instagram, udfordringen med at modstå udfordringen til at blive vinterbader – jeg skylder alt fra byture til Fernet Branca – og ikke mindst den kommende mini-ferie – som må vente til i morgen.

Jeg har snart være i mit læskedrik-job i en måned, og jeg er efterhånden faldet godt til. Jeg drikker overraskende lidt fra de fyldte køleskabe, men måske det skyldes, at en kold Coca-Cola Zero mere skal nydes med sol på næsen end foran computerskærmen. Eller også bliver man bare meget hurtigt arbejdsskadet. Any way, jeg beklager mig bestemt ikke over mulighederne for tørst-slukkende læskedrikke og en frokostbuffet der overgår sig selv dag efter dag, og jeg begynder efterhånden også at finde mig til rette i min nye garderobe, der- efter mange indkøb, returneringer og omrokeringer- er endte med at blive en sand fornøjelse. Som billedet viser kom der en masse farver på knagerne, inklusiv et par gule bukser som man dog desværre ikke kan se på billedet, og det hele fungerer fint sammen – ikke mindst fordi det endelig er blevet dejligt vejr. Jeg holdt mig ikke til listen med her-er-din-basis-garderobe, men derimod fulgte jeg min lyst og mit humør, og det hele endte da meget godt – og så kan jeg jo altid supplere lidt hen ad vejen.  Det er dog stadig en udfordring, at være “ny” i sin garberobe, og alt tøjet skal lige “prøvekøres” inden det hele føles hjemligt og jeg har fundet mine ynglingssæt, men jeg er yderst fortrøstningsfuld og smart i tøjet.

Bryllupsfotograf Hjørring

Bryllupsfotograf holbæk

Bryllupsfotograf Holstebro

Bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotograf Hørsholm

Bryllupsfotograf Ikast

Bryllupsfotograf Juelsminde

Bryllupsfotograf Jylland

Bryllupsfotograf Kalundborg

Og for nu at vende tilbage til det allerbedste, nemlig vejret, så er det vel dét vi alle sammen har gået og sukket efter – selvom regn også kan have sin, dog kortvarige, charme som jeg oplevede bag Hovedbanegården for en lille måneds tid siden. Men ak, regn, kulde og hagl(!) hører altså ikke til i maj måned, og jeg byder sol, varme og de grønneste træer hjertlig velkommen. Sol og varme betyder nemlig også ture til Rungsted Havn og Christianshavn – som begge absolut hører til favorit stederne – og  hvor der uden tvivl er en sydlandsk stemning og en udsigt så smuk. Og nu er det jo sådan, at jeg i samme afslappende sindelag

snildt kunne have medbragt badetøj og uden en sur mine hoppet i bølgen blå – selvfølgelig optaget på video med blæst og støj – og herefter nomineret en masse stakkels mennesker til at gøre det samme. Men på trods af adskillige nomineringer har jeg meget bevidst valgt ikke at tage udfordringerne op (jeg synes det er et yderst mærkeligt koncept, at prøve at  gøre folk til vinterbadere), og jeg  har derfor stadig sommerens første dukkert tilgode – jubii.

Hvad jeg end må skylde på baggrund af de beslutninger, ja, det vil jeg opfordre de forskellige mennesker til at indkræve, men jeg siger det bare en gang for alle – jeg drikker IKKE Fernet Branca!

Jeg er godt klar over, at dette indlæg er list ligesom “alt godt fra havet” aks. ruskumsnusk, men jeg vil også lige nå at vende min trip down memory lane på Instagram. På min private profil har jeg over 500 billeder, og en aften for ikke så længe siden, scrollede jeg helt ned til det første billede, og så derefter på det ene fantastiske minde efter det andet. Jeg kan virkelig kun anbefale alle med en profil på Instagram at gøre det samme. Alt for mange af mine for-evigt-bevarede-oplevelser-med-et-lækkert-filter havde jeg glemt, eller de var i hvert faldt blevet til minder, og det var virkelig sjovt at gense alt lige fra min gamle cykel, til rejser, til mad, biografture, lagkage, billeder fra Pride, nytårsaftens cocktails, den første dag uden strømper, min pakkede rygsæk til Indien, kedelig undervisning, Nyhavn set fra en havnerundfart, de første forårsblomster, kysseskiltet i Aalborg lufthavn, den savnede julepynt på D’Angleterre og min dag som pilot. Det er utroligt så mange minder der kan komme frem ved bare at se et lille billede. Jeg ved godt, at jeg har den største kærlighed for billeder, faktisk så meget at jeg hver dag tager et billede til “Dagens Billede”, men jeg synes billeder er uundværlige i mit liv og jeg glædes altid over at kigge på mine billeder – lige fra Dagens Billede(r) til rejsebilleder og nu Instagrambillederne. Jeg har lavet en lille collage med et lille bitte udplug af mine Instagrambilleder, og selvfølgelig siger mine billeder ikke dig noget, men måske de kan få dig til at kigge på dine billeder og derved frembringe en masse gode minder og fantastiske stunder og steder.

Bryllupsfotograf Kerteminde

Bryllupsfotograf Kolding

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf Køge

Bryllupsfotograf Middelfart

Bryllupsfotograf Næstved

Bryllupsfotograf Nordsjælland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.