Indsæt fem billeder af kendte du finder attraktive/smukke

Der findes så mange smukke og attraktive mennesker i denne verden, og jeg misunder alle de folk, som ser så lækre ud. I dag var opgaven at, jeg skulle indsætte 5 billeder af kendte som jeg finder attraktive/smukke, men i stedet for kun at indsætte 5 billeder indsætter jeg altså 10. 5 af 5 forskellige kvinder og 5 af 5 forskellige mænd. Jeg er heteroseksuel, men jeg har nu alligevel et par “girl-crushes” på et par kvinder, som jeg synes er SÅ smukke og misunder for deres lækre ydre, så derfor skal kvinderne altså også lige med. Der kommer ikke nogen forklaring på hvorfor, at jeg anser dem for, at være smukke eller attraktive, da det giver lidt sig selv. So here it goes – kvinderne først, naturligvis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.