I livet skal alt åbenbart prøves én gang…

Jeg har egentlig altid prøvet at levet efter devisen, at der er en første gang for alting. jeg indrømmer blankt, at det nogle gang er blevet brugt som en undskyldning for at springe ud i noget og andre gange er blevet brugt til at undskylde/forklare noget efterfølgende – godt som skidt.

Men uanset hvad, så havde jeg faktisk aldrig troet at der kom en første-gang-jeg-køber-hus situation i mit liv.

Men nu er det rent faktisk sket og jeg er pt. ét stort omvandrende frustreret/træt/jublende/drømmende menneske i voldsomt ressource- og søvnunderskud, men fuldstændig høj på ideen om sæt-istand-DIY-indretning og numsen i vejret i haven – alle siger jo, at det er balsam for sjælen at “nusse” om sin have. Balsam for sjælen kan ingen undvære, og jeg vil saftsusmig lade det komme an på en prøve om en inkarneret københavner-pige som mig med bilos løbende i blodet kan nyde og slappe af i en have. Jeg må hellere få ønsket mig nogle havehandsker i fødselsdagsgave, for jord under neglene bliver jeg med garanti aldrig fan af.

Huset og HELE købsprocessen (for den har dælme været omfattende og lærerig) skal du nok se og høre mere til, men nu vil jeg lige slutte af med et lille billede af vores udsigt – altså vi er 3 hus fra Øresund ;-). Så naturbænken er næsten i baghaven og morgenkaffen skal med garanti indtages der på de dage hvor der er lidt ekstra god tid. Og nu ikke noget med at få gode ideer om vinterbadning og andet godt ;-)..

Nyd udsigten over Øresund fra i søndags den 8. marts 2015 hvor der duftede af forår og solen varmede.

Bryllupsfotograf Aabenraa

Bryllupsfotograf Aalborg

Brudekjoler

Bryllup

Bryllupsbilleder

Bryllupdetaljer

Bryllupsfest

Bryllupsfotograf Aarhus

Bryllupskage

Bryllupsfotograf Esbjerg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.