Hvordan har du ændret dig de seneste par år?

Som mennesker ændrer vi os og vokser igennem hele livet. Der er ingen mennesker, som er fuldstændig den samme person som dengang de var baby, som de er når de er voksne. Vi udvikler os, finder ud af hvem vi er og hvad vi ønsker at stå for. I dag vil jeg tale om netop dette ved, at fortælle om hvordan jeg selv har ændret mig inden for de seneste par år. “De seneste par år” kan have en bred betydning, for hvor langt tid varer det? Jeg tænker, at jeg vil beskrive mine forandringer fra starten af gymnasiet i 2009 til nu i 2014 – altså de sidste 5 år.

Lad os starte med mit udseende. Har jeg ændret mig der? Ja, det kan man i hvert fald se på ovenstående kollage! Jeg har beholdt mit pandehår alle år, men hårfarven og længden er blevet ændret et par gange igennem de seneste år. Jeg synes også, at jeg ser ældre ud nu end dengang. Min tøjstil har også ændret sig en smule – eller faktisk meget, det er bare ikke til at se på billederne. Jeg gik før i tiden i farvet tøj, men det gør jeg slet ikke mere. Nu er der kun sort, grå og hvid at finde i mit klædeskab. Jeg synes også at jeg har fået en meget bedre tøjstil en før – den er blevet mere moden, vil jeg tro. Ellers er der ikke de store ændringer på udseendet.

Hvis vi ser på andre ændringer udover udseendet, synes jeg bestemt at der er sket meget. For at det ikke bliver forvirrende, vil jeg stille de forskellige ændringer op i punktform, så det er lettere at overskue, at læse og forstå:

 • Jeg er blevet mere moden end jeg var for 5 år siden – andet ville være mærkeligt.
 • Jeg er blevet meget mere selvsikker og har fået højere selvværd. Jeg tror på mig selv og “hader” ikke mig selv, sådan som jeg gjorde en gang.
 • Jeg har ikke længere social angst eller depression. Noget som påvirkede mig meget igennem hele gymnasiet.
 • Jeg er blevet en meget mere passioneret person. Jo, jeg var da passioneret for 5 år siden, men jeg er mere i dag. Jeg kæmper langt mere for mine drømme og er passioneret omkring alt jeg laver i dag.
 • Jeg er blevet meget stærkere. Jeg overvandt angst og depression, klarede gymnasiet trods jeg næppe havde troet jeg kunne, samt klaret det første år af universietet.
 • Jeg har skiftet en del ud i min vennekreds. Det har været hårdt, at finde ud af hvem mine rigtige venner er, men jeg har langt om længe fundet ud af det.
 • Jeg har fået en MEGET bredere og bedre musiksmag end jeg før havde. I 2009 lyttede jeg stort set kun til mainstream musik – i dag lytter jeg til alverdens musik, kendt som ukendt, rock, pop, metal, indie, country, latin.. You name it!
 • Jeg er blevet en meget klogere person – både bogligt men også personligt.
 • Jeg er blevet voksen. Jeg er ikke længere teenager. Jeg bor i egen lejlighed, er ansvarlig, moden og voksen.
 • Jeg har “fundet mig selv” og fundet ud af hvad jeg vil med mit liv. I løbet af det meste af gymnasie tiden troede jeg, at jeg skulle studere engelsk eller spansk efter gymnasiet. Nu studerer jeg international virksomhedskommunikation med engelsk, IT og webkommunikation – samt kæmper for, at kunne studere Music Management senere hen.
 • Jeg er blevet mere glad og tilfreds med livet og mig selv.

https://borgerligvielse.blogspot.dk

https://fotografer-bryllup.blogspot.dk

https://bryllupsfotografne.blogspot.dk

https://bryllupsfotografvoresstoredag.blogspot.dk

https://fotografaalborg.blogspot.dk

https://fotograffredericia.blogspot.dk

https://fotografhorsens.blogspot.dk

https://fotografkolding.blogspot.dk

https://fotografodense.blogspot.dk

https://fotografrodekro.blogspot.dk

https://fotografsilkeborg.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.