Hvis du havde 10 millioner kroner, hvad ville du så bruge dem på?

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker penge – det tror jeg de fleste gør. Jeg ville ønske at jeg var rig så jeg bare kunne købe alle de ting jeg ville, og aldrig skulle tænke over hvor mange penge jeg bruger på mad eller husleje. Det er dog de færreste som bliver eller er rige, så det er ret usandsynligt. Men! Skulle jeg gå hen og vinde fx. 10 millioner kroner, så ved jeg bestemt godt hvad nogle af mine penge skulle bruges på. Det vil jeg nu fortælle jer.

Studere music business Full Sail University i Orlando, Florida, USA
Det er min store drøm at blive uddannet music manager eller indenfor music business. Full Sail University er det lækreste og fedeste universitet jeg har set og hørt om, så jeg ville ELSKE at studere der. Jeg er også fascineret af USA og deres kultur, så at kunne studere der og bo der imens ville være så spændende! Det er dog virkelig dyrt (omkring 300.000 for 5 semestre – og det er uden bolig, mad og andet), så det ville jeg bestemt bruge mine penge på hvis jeg havde råd.

Starte mit eget pladeselskab
Når jeg så havde taget uddannelsen i music business, ville jeg så starte mit eget pladeselskab som er den største af mine drømme! Et pladeselskab med fokus på rock, indie og alternativt pop!

Give en del af pengene til mine forældre og søskende
Mine forældre og mine søskende skulle naturligvis have en stor del af pengene. De er de vigtigste i mit liv, og jeg ville elske at kunne give dem en masse penge og sige “så kan I bruge dem på lige det I vil”.

Købe en lækker lejlighed i København
Når jeg så var færdig med at studere i USA, ville jeg købe en lækker penthouse lejlighed i midten af Frederiksberg, København. København er MIN by og jeg har ønsket at flytte tilbage, lige siden den dag min mor besluttede, at vi skulle flytte til Jylland for snart 15 år siden.

Tage kørekort og købe en Range Rover
Jeg ville tage kørekort og købe den lækreste sorte Range Rover. Der skal jo være stil over det, når man har råd til det og har kørekort!

Rejse til de lande jeg drømmer om at besøge
Jeg vil gerne ud og opleve verden og se alle de steder jeg drømmer om at besøge. I kan se hvilke i dette indlæg.

Rejse til udlandet og se mine yndlings bands og artister live
Jeg ville rejse rundt i verden, så jeg endelig kunne se alle de bands og artister jeg drømmer om, at se live. Nelly Furtado og Lana Del Rey (selvom jeg har set dem live før) ville være nogle af de første, jeg ville rejse afsted for at se. Ellers drømmer jeg om at opleve Madonna, Metallica, System Of A Down, Justin Timberlake og mange andre live.

https://sofaer-dk.blogspot.com

https://styrkeogstyrketraening.blogspot.com

https://sundhed-og-kost-dk.blogspot.com

https://soekemotoroptimalisering-nu.blogspot.com

https://traegulve-dk.blogspot.com

https://vandtips.blogspot.com

https://web-mobile-apps-dk.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.