Hvilken film er din yndlingsfilm og hvorfor?

Jeg elsker at se film og jeg gør det også ret ofte. Det er dog sjældent i biografen, men mere på DVD eller Blu-Ray. Jeg har en stor samling på omkring 200 DVD film og Blu-Rays. Ja, jeg er stadig en af de “gammeldags-typer”, som stadig foretrækker at se film på DVD eller Blu-Ray i stedet for på fx. Netflix. Sådan har jeg det også med CD’er eller LP’er – der er bare noget specielt og mere hyggeligt med en samling man kan se på og have i hænderne. Men jeg elsker som sagt, at se film og derfor har jeg selvfølgelig også et par yndlingsfilm. Dem vil jeg derfor nævne for jer i dag.

Maleficent
Filmen handler om eventyret om Tornerose, men set fra den “onde” fe’s Maleficent synspunkt. Vi får den rigtige historie om Tornerose at vide, og hvorfor Maleficent gjorde som hun gjorde. En smuk og fængende historie.
Denne film er simpelthen så fantastisk. Jeg så den i biografen i 3D lige da en havde haft premiere, og jeg var fuldstændig fascineret af den helt fra starten af. Den er så god og Angelina Jolie spiller fantastisk! Se tralieren til filmen lige her.

School Of Rock
Filmen handler om den arbejdsløse Dewey som er med i et rock band, men som bliver smidt ud, fordi de andre medlemmer synes han er pinlig. Det finder han sig ikke i og udgiver sig derfor for, at være hans ven som er vikar på en skole. Men han opfører sig ikke som en almindelig vikar – eleverne har nemlig rockband på skoleskemaet og sammen eleverne forsøger Dewey at holde de hemmeligt for resten af skolen, lærerne og forældrene.
Det er en virkelig genial og sjov film, og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set den. Jeg elsker musikken i filmen, handlingen og naturligvis Jack Blacks brilliante presentation af skuespil.

Bad Teacher
Filmen handler om Elizabeth som er lærer. Hun hader hendes job og er slet ikke som en normal lærer. Hun ryger pot, er flabet og synes at eleverne er irriterende. Hun vil gøre alt for at blive gift med en rig mand, samt få de perfekte silikonebryster – ikke mindst så hun kan komme væk fra sit rædselsfulde job som lærer. Så da den stenrige vikar Scott starter som lærer på skolen, går jagten derfor ind. Elizabeth tager alle midler i brug, men Scott er desværre en oprigtig idealist, og Elizabeth er derfor nødt til rent faktisk at lære eleverne noget.
Ja, endnu en film der handler om skole – men på den fede måde. Det er en virkelig sjov film! Der er så mange fede replikker og scener, og så spiller Cameron Diaz simpelthen bare så godt!

The Tourist
Filmen handler om amerikaneren Frank, som er på et stille og roligt besøg i Italien. I toget på vej derned, møder han tilfældigvis den meget smukke og mystiske Elise, som overtaler ham til, at tage med hende til Venedig. Det skulle Frank dog aldrig have gjort, da det viser sig at det bliver et livsfarligt eventyr med mordere der tror at Frank er en eftersøgt person, og derfor er ude på at slå ham ihjel – koste hvad det vil!
The Tourist har fået mange dårlige anmeldelser, men jeg elsker den! Jeg elsker handlingen og de to hovedpersoners karakterer. Det er en rigtig spændende, men samtidig også sjov film. Angelina Jolie og Johnny Depp også spiller virkelig godt sammen! En super god film!

http://fotograferingerdk.blogspot.com/

http://eafotografi.blogspot.com/

http://photographerdenmark.blogspot.dk

http://ballonfotografen.blogspot.dk/

http://bryllupsfotografvsj.blogspot.dk

http://fotograf-fotograf-fotograf.blogspot.com/

http://fotografiets.blogspot.com

https://professionelbryllupsfotografi.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.