Hvilke sange er dine hadesange?

Der findes så meget lækkert musik i denne verden, men desværre findes der også musik som jeg virkelig ikke kan udstå. Det er heldigvis ikke så mange, men de få sange eller kunstnere vil jeg nævne for jer i dag.

L.I.G.A – Den første gang
Jeg kan virkelig ikke lide denne sang. Melodien er fin nok, men den måde de synger på lyder jo frygteligt! De burde få sig noget sangundervisning før de indspillede musik. Teksten er heller ikke lige noget jeg råber hurra for.

Generelt alt med Nik og Jay
Deres musik er da simpelthen så intetsigende og kedeligt – og så synger de jo heller ikke særlig godt. Det er hvad jeg har set sige om dem og deres musik. Bum.

Generelt alt med Skrillex
Jeg bryder mig bare ikke om den slags musik som Skrillex laver. Det er larm i mine øre, og jeg forstår ikke hvordan andre kan holde ud at høre på det.

Muri og Mario’s “Hun tog min guitar” og “Mambo”
Muri og Mario troede jeg til at starte med var en parodi på et eller andet band eller en artist. Da jeg så fandt ud af, at de rent faktisk var seriøse omkring deres musik, kunne jeg ikke lade være med at grine. De to sange jeg har hørt med dem “Hun tog min guitar” og “Mambo” er virkelig dårlige, og jeg slukker ALTID for dem hvis de bliver spillet i radioen imens jeg hører på det.

Teddy Edelmann – Himmelhunden
Det her er nok min ultimative hadesang. Hold kæft hvor jeg hader den! Virkelig lorte sang, som jeg bliver sur af at høre på. Den sang burde dræbes og fjernes fra dette univers!

Generelt alt med Medina
Kedeligt musik fra en kedelig sangerinde, som skriver kedelige sangtekster og melodier som alle minder om hinanden. Hvor blev kreativiteten af? Medina er simpelthen for overvurderet!

Kim Larsen – Nanna
Denne sang hader jeg bare fordi, at den altid blev sunget til mig da jeg var mindre. Sange med ens navn i er aldrig gode, så bare stop det! Pisse irriterende sang!

Rebecca Black – Friday
Det her er nok den værste sang der nogensinde er blevet skrevet. Virkelig en lorte sang, en irriterende melodi og en “sangerinde” som synger frygteligt. Kom nu ind i kampen, altså!

https://kommunikation-og-ledelse.blogspot.com

http://kunstmaleren.blogspot.dk

http://muggesen.blogspot.com

https://mad-menu.blogspot.com

https://makeup-dk.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.