Fortæl hvad der fascinerer dig mest og hvorfor

Jeg bliver sjældent sådan rigtig fascineret af noget. Det gør jeg kun, hvis det er virkelig er noget som imponerer mig eller inspirer mig – men så er jeg til gengæld og 100% fascineret. Der er en ting, som især virkelig fascinerer mig. I har måske allerede gættet hvad det er, hvis I kender mig ret.

Den ting i verden som virkelig fascinerer mig er musik. Musik er simpelthen det mest fantastisk nogensinde. Det er noget af det vigtigste i mit liv – min passion, min mening med livet. Fuck kernefamilie, villa, volvo og vovse. Musikken er min mening med livet og det som jeg vil bruge mit liv på.

Musik er så magisk. Det kan samle mennesker, skabe venskaber, skabe fred. Det er et universelt sprog som hele verden kan tale og som alle forstår. Musik kan beskrive følelser på en anden måde end kun ord kan (og måske endda bedre), og kan sætte folk i forskellige følelsesmæssige tilstande. Musik kan sætte os i alle former for tilstande. Glæde, smerte, eufori, tristhed, nedtrykthed, stress, sårbarhed, fordybelse, afstressning, kærlighed, had, spænding, energi, passion. Det kan give inspiration og har en form for healende effekt på mig – har jeg været nedtrykt i et stykke tid hjælper musikken mig til at blive glad igen. Eller har jeg været syg, hjælper musikken mig også til hurtigere at blive frisk igen. Det er som medicin for mig.

Musik kan gøre os rørte, give os gåsehud og kuldegysninger, give os en lyst til at skrige, danse, gå amok! Musik hjælper mig med at holde fokus i pressede situationer eller bare generelt, hvis jeg skal fokusere på noget (fx. når jeg skal skrive opgaver eller arbejde). Har jeg musikken i mine ører samtidig med, at jeg laver noget, så bliver resultatet altid bedre og jeg arbejder typisk også hurtigere. Musik er afhængighedsdannende og det er mit drug. Hvis jeg ikke får min daglige dosis af musik, så bliver jeg automatisk mere deprimeret og sur. Jeg har brug for musikken i mit liv og i min hverdag. Musik er den bedste opfindelse og det fascinerer mig, mere end noget andet. Det er det smukkeste.

http://bryllupsfotograferne.blogspot.com/

http://bryllupidanmark.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-bryllupsfotograf.blogspot.com/

http://reklamefotografen.blogspot.com/

http://bryllupsfotograferingnu.blogspot.com

http://bryllupsfotografe.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-se.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.