Flotte gulve koster knaster

Når man skal i gang med at sætte sit hus i stand, så er der rigtig mange ting at tage stilling til og tænke på. Personligt har vi lige køb et hus som havde været beboet af et par der havde rundet 70 år og derfor trængte det til at blive frisket lidt op. Ikke at der var noget galt med tingene, men det var bare ikke lige vores stil.

Flotte møbler hører til flotte gulve

En af de ting vi skal skifte er gulvene. I nogle dele af huset skal der lægges klinker, mens der i andre rum skal lægges trægulve. I den forbindelse var vi ude og kigge på hvad plankegulve koster… Det er helt vanvittigt!

De er super flotte, men skal man til at smide mere end 100.000 kroner efter et nyt gulv, så bliver jeg altså nærig. Heldigvis fandt vi ud af, at man kunne købe restpartier af plankegulv forskellige steder og det reducerer prisen betydeligt. Det er stadig mange penge, men kan man spare 30-40 procent, så er det jo værd at tage med.

Den eneste udfordring er så, at man ikke har så mange valgmuligheder. Det er begrænset hvad der findes af restpartier og samtidig skal der jo være nok kvadratmeter til at man kan fylde de rum som man skifter gulvet i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.