Et moderne eventyr

Mine hænder knugede om hinanden. Koldsveden sprang frem på min pande og hele Jesperhus Blomsterparks samlede besætning af sommerfugle havde besluttet sig for, at opholde sig i min mave… spændingen var på højdepunktet og ventetiden var ulidelig.

De 4 af os der var tilbage sad og kiggede nervøst på hinanden… ingen sagde et ord. Vi var alle bange for, at det skulle bringe uheld, hvis vi rørte os eller sagde noget. Der sad vi kun 4 tilbage. Vi havde overlevet de indledende runder, kvartfinale og semifinalen. Vi havde alle lavet vores show, og der var kun en ulidelig ventetid tilbage… pludselig forstummede publikumslarmen, da konferencieren talt i mikrofonen:

Mine damer og herrer – publikumsstemmer og dommerstemmer er optalt, og vi har en vinder af Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy 2003!

Mit liv passerede revy. Der sad jeg nede i et halvskummelt kælderlokale under scenen på Comedy Zoo i København, mens flygtige billeder af hele mit liv farede igennem hovedet af mig.

Jeg huskede, hvordan jeg var klassens tykke dreng i folkeskolen, og også den eneste dreng der igennem hele folkeskolen og gymnasiet aldrig havde haft en kæreste. Jeg huskede, hvordan jeg havde taget rollen som klassens sjove dreng, for at fjerne fokus fra min vægt og pinlighed.

Jeg huskede, hvordan vi efter skolen skiltes, da alle andre skulle på universitet og jeg skulle ikke noget. Jeg tænkte på de næste 10 år, hvor jeg på grund af min uduelighed og dovenskab, gang på gang kørte mit liv længere væk fra sporet. Hvordan jeg bare aldrig rigtig havde fundet noget som helst, som jeg rigtig kunne lide… og jeg huskede, hvordan alle omkring mig helt og holdent havde afskrevet mig, som den ypperligste taber.

Men nu sad jeg her… var der virkelig noget jeg duede til alligevel? Det var for sindsygt, at håbe på at vinde, men hvis det nu alligevel skete, ville jeg få en drømmekarriere som komiker i et helt år.

Konferencierens røst flåede mig væk fra min drømmetilstand og jeg lyttede uden at trække vejret:

Nogle af vores mærker omfatter A.S.P Affinage, Abba Haircare, Ace, Alterna Haircare, amika:, Artero, Babyliss PRO, Beard Monkey, Blax, BraveHead, Cera Ceramic Tools, Colorsmash, Cutrin Professional, D:fi, Davines Haircare, Denman, Disp, Doop Styling, E+46, Ermila Bella, Eugene Perma, EVO, Farouk Systems, Finley, Fudge Hair, Gage For Men, GHD Haircare, Glanz Rundborstar, Goldwell, Grazette Crush, Hair Camouflage Hair Extensions, Hairforce, Hempz Couture, Herra, HH Simonsen, Håkki, Id Hair, Jaguar, Joico, Kerastase Paris, Keune Hair Design, KMS California, Label.m, Lakmé Haircare, Lanza Haircare, Loelle, Loreal Professional, Macadamia, Maria Nila, Matrix Haircare, Medavita, Nashi Argan, Neccin Pharmacy, Nioxin, Orofluido, Osmo Essence, Oster, Parlux Hair Dryers, Paul Mitchell, Philip B, Poze, Pureology Haircare, Racoon X-Tend, Rapunzel Of Sweden, Redken Haircare, REF Haircare, Refectocil , Relieve, Revlon, Rusk Haircare, Schwarzkopf, Sebastian Haircare , Sexy Hair, Silicea, Simply Natural, System 4, Terence Renati, TIGI Haircare, Toppik, Uniq One, Vision Haircare, Viviere, Waterclouds, Wella Professionals, Wetsuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.