Din yndlings tv-serie og hvorfor?

Jeg skal i dag fortælle om min(e) yndlings tv-serier og hvorfor netop disse er det. Jeg ser sjældent serier, simpelthen fordi jeg alt for hurtigt mister interessen for dem, når de varer så længe. På det punkt er jeg bedre til at se film. Jeg har dog alligevel fire forskellige yndlings tv-serier, som jeg har set fra start til slut flere gange. Dem vil nu nævne og forklare hvorfor de netop er mine yndlings.

Sex and the city
Den første af de fire serier som jeg elsker er Sex and The City. Det er den første tv-serie nogensinde om jeg for alvor blev vild med. Jeg kan huske, at jeg opdagede den da jeg var omkring 13 år, da den blev vist som julekalender (som den stadig gør hver december) i TV og jeg blev straks fanget af den. Jeg købte derfor med det samme alle sæsonerne, så snart jeg havde råd til dem, haha. Der er så mange sjove replikker i serien, som bliver sagt af de skønneste personligheder. Vi kvinder har alle en del af hver af de fire hovedpersoner i os, og jeg tror det er derfor jeg elsker den. Jeg føler jeg kan identificere mig med dem – og secretly kunne alle vi kvinder sgu nok godt tænke os at være dem. De har det perfekte venskab, som jeg altid har ønsket mig. Problemstillingerne er også typisk episoder eller problemer som man kender til når man er single, hvilket jo gør den endnu bedre. En rigtig hyggelig og kvinde-agtig serie!

Desperate Housewives
Den anden serie som er en af mine favoritter er Desperate Housewives. En herlig serie i det fedeste nabolag med sjove og dejlige personligheder. Jeg er især helt vild med Gabrielle Solis, måske fordi hun lever det liv jeg selv drømmer om (en skøn mand, luksus og mange penge), haha. Det er virkelig også en spændende handling i serien, og jeg kan huske at jeg synes, at den var så spændende og fangende første gang jeg så den, at jeg fik den set på under en måned! Mega fed, sjov og spændende serie!

Langt fra Las Vegas
Den tredje serie som er blandt mine favoritter er den danske serie Langt Fra Las Vegas. Det er nok den serie jeg har set allerflest gange – faktisk så mange gange, at jeg kan vildt mange replikker derfra. Det er simplethen bare den sjoveste serie. Dansk humor når det er bedst. Den indeholder sjove og skæve personligheder, fede jokes og grineren dilemmaer. En genial og morsom serie, som jeg aldrig kan få nok af!

King of Queens
Den fjerde og sidste serie som jeg elsker, er serien King of Queens. En hyggelig og sjov amerikansk serie, som man sagtens kan springe ind midt i og se, selvom man aldrig har set den før. Det er en rigtig chill-out serie med sjove episoder og sjove karakterer. Jeg elsker Doug and Carrie, som er hovedrollerne i serien, da jeg nok inderst inde ville ønske, at jeg havde et parforhold lige som dem. Et hyggeligt, ærligt og sjovt parforhold. Det er en skøn serie!

https://fotografvestjylland.blogspot.dk

https://fotografer-fotograf.blogspot.dk

https://bryllupsfotografiets.blogspot.dk

https://portraet-fotograf.blogspot.dk

https://portraetfotografen.blogspot.dk

https://professionelbryllupsfotografi.blogspot.dk

https://raadhusbryllup.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.