Den kreative julekalender

SÅ blev det endelig min tur til at åbne pakken. Den er kommet herfra. Og de var så forsvarligt pakket ind, at havde jeg haft lyst til at åbne den før tid, så havde jeg fået GOD tid til lige at tænke mig om… 🙂

Den indeholde “jænne gode sager”, som man ville sige i Nordjylland. SJovt faktist at Karin, som har bloggen kommer fra en by i Jylland, hvor jeg boede i mine børne/ungdomsår. Jeg boede overfor den hedengangne E3-cafeterie, hvor jeg også tjente ekstra lommepenge

Nå men tilbage til pakken. Indeni var der flere små pakker. Flere af dem flot dekoreret, med en svamp, julestok – og med bånd, der straks røg i syrummet til dejligt genbrug. Og apropos genbrug, så var jeg imponeret over ide, og udførelse af de flotte KUVERTER, som Karin selv har foldet. Flere af dem må jeg sende til mig selv.. særlig den flotte fyr forrest på billedet.

Der var to flotte julekugler, som min mand og jeg drejede og vendte, men ikke kunne lure om Karin selv har lavet – flot udførte er de i hverfald. En skam vi ikke har juletræ i år, men mon ikke de kan komme op og hænge i tynde snore.

Der var en sej halskæde med en af yndlingshjerterne i pink filtet på et læderhjerte. Med perler. Julen ER hjerternes fest.

Sidste men ikke mindst var der et flot filtet hjerteophæng. Det er straks kommet op og hænge i det tomme vindue over køkkenvasken, så jeg kan se det hele resten af december – køkkenet er jo der, hvor en del af juledagene bliver brugt med hyggelige sysler..

Og til sidst lidt billeder af alle herlighederne. Men inden et TAK til Karin. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår til dig og din familie. Og samtidig et tak til Karina for arbejdet med at stable denne sjove juleleg på benene.

https://hojskole-dk.blogspot.com

https://hosting-dk.blogspot.com

https://hvorfor-en-mac.blogspot.com

https://haandvaerkeret.blogspot.com

https://indretning-og-design.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.