Dansk Autohjælp

Der findes i dag 2 store spillere på det danske vejhjælpsmarked. De 2 udbydere er Falck, og den lidt nyere spiller Dansk Autohjælp. Efter Totempo gik konkurs, tilbage i 2009 har der ikke rigtig været nogle der har kunnet true disse 2. I denne artikel vil vi komme lidt i på Dansk Autohjælp og hvad det egentlig er.

Hvis du er bilejer, har du efter alt sandsynlighed også et vejhjælpsabonnement. Det vil sige hvis du skulle opleve problemer med din bil, kan du ringe til nogle der så kommer og henter den. De fleste danskere er allerede medlem af sådan en ordning, og det er ofte enten Dansk Autohjælp eller Falck. Mange er det også uden selv at vide det, via deres forsikringsselskab.

Dansk Autohjælp blev stiftet tilbage i 1979, af 10 forskellige vognmænd. Der fandt ud af at hvis de slog sig sammen ville de lettere kunne dække hele landet. Men det var en hård start, der var ikke mange kunder, og Falck havde næsten monopol på vejhjælp. Men i 1988 begyndte det at gå Dansk Autohjælps vej, da det lykkes Dansk Autohjælp at indgå en samarbejdsaftale med Topdanmark, hvilket betød at Dansk Autohjælp fik ca. 80.000 nye kunder.

Senere kom der også en aftale med FDM på plads, hvilket gav endnu flere kunder, og i starten af 2000, nåede Dansk Autohjælp op på 500.000 kunder, over hele landet. Dette gør nu, at Dansk Autohjælp sammen med Falck sidder ret solidt på det danske marked. Intet tyder på at dette vil ændre sig i den nærmeste fremtid.

https://fitness-og-traening.blogspot.com

https://foto-og-grafik.blogspot.com

https://faa-dig-en-webshop.blogspot.com

https://grafisk-designoghjemmesider.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.